Ongeval NAY (5)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 17 april 2014

Vanochtend parkeerde een man zijn auto langs de Kortenoord omdat hij daar bij een bedrijf moest zijn. Toen de man even later terug kwam zag hij tot zijn verbazing dat zijn auto weg was waar hij hem had geparkeerd.

De bestuurder was vergeten om de handrem erop te zetten waarna de auto van de dijk af was gereden, over een fietspad heen. Vervolgens weer naar beneden rolde en in greppel van een weiland tot stilstand kwam. Bij de tocht werd ook een paal met draden wat dient als afzetting voor de dieren in het weiland omver gereden.

Omdat er bij dit incident geen gewonden vielen werden er geen hulpdiensten opgeroepen. Met een shovel van een buurtbewoner is de auto losgetrokken waarna de berger de auto het weiland uit heeft gereden en heeft afgevoerd. De schade aan het voertuig door dit avontuur is te overzien.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval NAY (1) Ongeval NAY (3)

NAY (1) NAY (2) NAY (3) NAY (4) NAY (5) NAY (6)

Cookievoorkeuren wijzigen