Ongeval BDN (2)

Bodegraven, 16 april 2014

Aan het einde van de middag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval op de Dammekant in Bodegraven ter hoogte van nr. 19.

Een wielrenner bleek te zijn overgestoken waarbij hij een auto over het hoofd zag / niet goed had gekeken. De automobilist probeerde de wielrenner te ontwijken en remde zo hard als mogelijk en week uit naar links maar toch raakte de wielrenner de auto aan de rechterzijde. Ook zat er bovenaan de voorruit een kleine barst door de aanrijding.

Het slachtoffer was aanspreekbaar maar bleek toch een aantal noemenswaardige verwondingen te hebben. Nadat de bestuurder van de tweewieler stabiel genoeg was, is deze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw die de auto bestuurde is door de politie met haar eigen auto thuis gebracht. De fiets van het slachtoffer en die van zijn broer die met de ambulance mee ging zijn bij omwonende gestald en zullen later worden opgehaald.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval BDN (1) Ongeval BDN (3) Ongeval BDN (4) Ongeval BDN (5) Ongeval BDN (6) Ongeval BDN (7)

Cookievoorkeuren wijzigen