Verkleint Vogel vast op het dak Gouda (7)Gouda, 16 april 2014

De brandweer werd vanavond gealarmeerd om de dierenambulance te assisteren aan de Estafetteweg in Gouda. Ter plaatse bleek het juiste adres het Olympiadeplein te zijn. Een meeuw zat op het dak van een flat met een gewonde vleugel.

De brandweer heeft door gebruik te maken van de autoladder het dak betreden waarna een medewerker van de dierenambulance de vogel kon pakken. Deze is afgevoerd naar een dierenarts. De brandweer kon al snel weer retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Verkleint Vogel vast op het dak Gouda (1) Verkleint Vogel vast op het dak Gouda (2) Verkleint Vogel vast op het dak Gouda (3) Verkleint Vogel vast op het dak Gouda (4) Verkleint Vogel vast op het dak Gouda (5) Verkleint Vogel vast op het dak Gouda (6) Verkleint Vogel vast op het dak Gouda (8) Verkleint Vogel vast op het dak Gouda (9)

Cookievoorkeuren wijzigen