Medische noodsituatie RWK (7)Reeuwijk, 14 april 2014

De hulpdiensten werden deze middag gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Zonnedauw in Reeuwijk. Al snel werd ook de brandweer gealarmeerd om de patiënt horizontaal te vervoeren. Ook werd de assistentie van het MMT gevraagd, deze kwamen met de traumahelikopter ter plaatse.

Nadat de brandweer de ambulancedienst geassisteerd had bij het horizontaal vervoeren van de patiënt, werd deze met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Wat er exact heeft plaats gevonden is onbekend.

Foto’s: Remco F. Gerritsen Medische noodsituatie RWK (1) Medische noodsituatie RWK (2) Medische noodsituatie RWK (3) Medische noodsituatie RWK (4) Medische noodsituatie RWK (5) Medische noodsituatie RWK (6) Medische noodsituatie RWK (8) Medische noodsituatie RWK (9)

Cookievoorkeuren wijzigen