Persoon te water Nieuwerkerk aan den IJssel (2)Nieuwerkerk aan den IJssel, 15 april 2014

De hulpdiensten zijn deze morgen gealarmeerd voor een persoon te water aan de Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel. Al snel waren brandweer, politie en ambulancedienst met spoed onderweg naar de plek van het incident. Ook werd het MMT gevraagd om per helikopter te komen assisteren maar deze werd al snel afgemeld.


De hulpdiensten hebben het levenloze lichaam uit het water gehaald, toen nog onbekend hoe lang het lichaam al in het water lag. Wel kon al snel worden vastgesteld dat het slachtoffer inderdaad al was overleden. De politie heeft het plaats delict afgezet waarna de technische recherche ter plaatse is gekomen voor onderzoek.

Vooralsnog is onbekend hoe de man te water is geraakt, de politie gaat voorlopig uit van zelfdoding. Waar dit op gebaseerd is, is onbekend.

Omdat het hier een dodelijk incident betreft is gewacht met het publiceren van dit item.

Foto’s: Rens de Haan

Persoon te water Nieuwerkerk aan den IJssel (1) Persoon te water Nieuwerkerk aan den IJssel (3) Persoon te water Nieuwerkerk aan den IJssel (4) Persoon te water Nieuwerkerk aan den IJssel (7) Persoon te water Nieuwerkerk aan den IJssel (9) Persoon te water Nieuwerkerk aan den IJssel (10) Persoon te water Nieuwerkerk aan den IJssel (12) Persoon te water Nieuwerkerk aan den IJssel (13)

 

Cookievoorkeuren wijzigen