Oefening Sassenheim (14)Sassenheim, 14 april 2014

De hulpdiensten hebben vanavond een grote oefening gehouden op de Alkemadelaan in Sassenheim. Zo werd er een explosie in een snackbar waarbij gewonden vielen gesimuleerd en was er een groep relschoppers welke zich tegen de politie keerden.

Voor alle partijen weer een leerzame en leuke avond. Of de oefening aan de kant van de hulpdiensten 100% geslaagd was, is onbekend maar de relschoppers hadden er in ieder geval veel lol in. Eén keer mogen knokken met de politie en dat nog legaal ook.

Foto’s: Toon van der Poel

Oefening Sassenheim (1) Oefening Sassenheim (2) Oefening Sassenheim (3) Oefening Sassenheim (4) Oefening Sassenheim (5) Oefening Sassenheim (6) Oefening Sassenheim (7) Oefening Sassenheim (8) Oefening Sassenheim (9) Oefening Sassenheim (10) Oefening Sassenheim (11) Oefening Sassenheim (12) Oefening Sassenheim (13)  Oefening Sassenheim (15) Oefening Sassenheim (16) Oefening Sassenheim (17) Oefening Sassenheim (18) Oefening Sassenheim (19)

 

Cookievoorkeuren wijzigen