DSC_2699

Reeuwijk, 13 april 2014

Vanmiddag tegen 14:00 kregen de politie en ambulance een melding van een incident op de Platteweg in Reeuwijk.

Eenmaal ter plaatse lag er een oudere man in de slootkant. Dit kwam omdat hij te water was geraakt met zijn scootmobiel. Volgends de politie is de man afgesneden door een auto en toen te water geraakt, de automobilist is doorgereden. De man was gelukkig sterk genoeg om zelf het hoofd boven water te houden. Geluk bij een ongeluk voor het slachtoffer is dat de Platteweg een druk bereden weg is en werd hij door roepen ontdekt door langs komende fietsers. Deze schoten de man direct te hulp. Een van hen is in de sloot gegaan en met behulp van andere mensen is de man veilig op het droge gebracht. Het slachtoffer heeft zo’n tien minuten in het water gelegen voor hij werd ontdekt. De man is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto`s: Pieter Louw

DSC_2700 DSC_2701 DSC_2702 DSC_2705

Cookievoorkeuren wijzigen