Katwijk, 12 april 2014

Op de Zeeweg in Katwijk is net voor middernacht een scooterrijder ernstig gewond geraakt nadat deze tegen een boom aan was gereden. Twee ambulances, meerdere politie-eenheden en een traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen.

De scooterrijder is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna deze met spoed naar een ziekenhuis in de regio werd vervoerd. Het opgeroepen Mobiel Medisch Team is tijdens het overvliegen gecanceld. De Verkeers Ongevallen Analyse is geruime tijd bezig geweest met het onderzoeken van het ongeval. Het fietspad was tot 2 uur ’s nachts afgesloten. Helaas negeerde een aantal mensen dit. Een scooterrijder reed dwars door het gespannen lint heen. Deze persoon is door een motoragent staande gehouden.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen