Lifeliner inzet Ter Aar (7)Ter Aar, 12 april 2014

Rond 6 uur vanavond werden twee ambulances,  lifeliner 1 en meerdere politie-eenheden met spoed opgeroepen naar de Van Schagenhof te Ter Aar. Ter plaatse bleek het om een jong kind te gaan.

Het slachtoffertje is naar de landplek van de traumaheli gereden waar de trauma arts is enige tijd in de ambulance bezig geweest.  Het kind is met spoed onder begeleiding van de trauma-arts over gebracht naar het LUMC. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Foto’s: Coen Rietveld

Lifeliner inzet Ter Aar (1) Lifeliner inzet Ter Aar (2) Lifeliner inzet Ter Aar (3) Lifeliner inzet Ter Aar (4) Lifeliner inzet Ter Aar (5) Lifeliner inzet Ter Aar (6)  Lifeliner inzet Ter Aar (8) Lifeliner inzet Ter Aar (9) Lifeliner inzet Ter Aar (10) Lifeliner inzet Ter Aar (11) Lifeliner inzet Ter Aar (12) Lifeliner inzet Ter Aar (13) Lifeliner inzet Ter Aar (14) Lifeliner inzet Ter Aar (15) Lifeliner inzet Ter Aar (16) Lifeliner inzet Ter Aar (17)

Cookievoorkeuren wijzigen