aaaaDSC_0364

Nieuwerkerk aan den IJssel, 11 april 2014,

Even voor twaalf uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek het om een aanrijding te gaan tussen een scooter en een personenauto met aanhanger.

De bestuurster van de scooter wilde nabij de rotonde aan de Europalaan / Hoofdweg de weg oversteken, waarbij ze de auto die op dat moment voorbij kwam niet meer kon ontwijken.  Vermoedelijk heeft de bestuurder van de auto de scooter over het hoofd gezien en daardoor geen voorrang verleend. De bestuurster van de tweewieler is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De auto liep enige schade op, na onderzoek  door de politie kon de bestuurder zijn weg vervolgen.

Foto’s : Sylvia van Straalen


aaaDSC_0336 aaaDSC_0344 aaaDSC_0348 aaaDSC_0361 aaaDSC_0365 aaaDSC_0369 aaaDSC_0376 aaaDSC_0391 aaaDSC_0436

 

Cookievoorkeuren wijzigen