Ass politie GDA (4)

Gouda, 8 april 2014

Vanochtend tegen tien uur werd de brandweer met drie voertuigen en de brandweerboot opgeroepen om de politie te assisteren op de Zuider IJsseldijk in Gouda. Er bleek een ‘verdachte’ zak in het water te zijn gezien.

De eerste vermoedens gingen uit naar een stoffelijk overschot. De brandweer gingen op meerdere plaatsen tegelijk zoals de Goejanverwelledijk en de Nieuwe Veerstal in Gouda te water om het object te zoeken. De politie zocht vanaf de kant. Al snel werd de zak gevonden, er bleek hennepafval in te zitten. Het afval is uit het water gehaald en de politie zal verder onderzoek doen om te  proberen de dader te achterhalen.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ass politie GDA (1) Ass politie GDA (2) Ass politie GDA (3) Ass politie GDA (5)

Cookievoorkeuren wijzigen