Onwelwording Alphen (2)

Alphen aan den Rijn, 7 april 2014

De lifeliner werd vandaag gealarmeerd om de ambulancedienst te gaan assisteren aan het Aïdaplein in Alphen aan den Rijn in verband met een onwelwording. De exacte toedracht is onduidelijk maar in verband met de ernst van de situatie had men de lifeliner graag ter plaatse.

Uiteindelijk is besloten om een zogenoemde Rendez-Vous te doen met de ambulancedienst. De traumaheli is geland op de kruising van de Herenweg en de Kruisweg. Vanaf daar is de arts van de heli ingestapt in de ambulance waarna deze onder spoedbegeleiding is vertrokken naar het ziekenhuis.

Lifeliner:

De lifeliners hebben Hollands Midden vandaag wel weer bezocht. Totaal werd deze vier keer ingezet. Buiten de inzet op het Aïdaplein in Alphen werd deze ook gealarmeerd voor de Stationsweg in Lisse waar een treinincident plaats vind. Ook werd hij ingezet in Hillegom aan de Meerstraat ter assistentie van een Reanimatie en daarnaast is de heli nog in Nieuwveen geweest voor een medische noodsituatie aan het Blokland.

Foto’s ingezonden via twitter: @Geerstef

Onwelwording Alphen (1)

Cookievoorkeuren wijzigen