Ongeval met wielrenner Haastrecht (3)Haastrecht, 6 april 2014

De politie en ambulancedienst werden vanmorgen naar de Steinsedijk in Haastrecht gestuurd voor een eenzijdig ongeval. Ter plaatse bleek een wielrenner te zijn gevallen.

Getuige, die bij de aanrijding waren, vertelde dat de wielrenner zo’n 100 meter terug al eerder was gevallen. Toen wilde hij doorfietsen. De tweede keer is de ambulance er bij geroepen en is het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn fiets is meegenomen door zijn vrouw die inmiddels ook op de plek van het ongeval gearriveerd was.

De oorzaak van de val is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval met wielrenner Haastrecht (1) Ongeval met wielrenner Haastrecht (2) Ongeval met wielrenner Haastrecht (4) Ongeval met wielrenner Haastrecht (5) Ongeval met wielrenner Haastrecht (6)

Cookievoorkeuren wijzigen