AAA Onwel A12 (3) [112HM]Alphen aan den Rijn, Gouda & Reeuwijk, 6 april 2014

Gouda – De brandweer van Haastrecht werd vanavond gealarmeerd voor een containerbrand aan de Stadspolderstraat in Gouda. Eenmaal ter plaatse bleek het om een heel klein brandje in een kliko te gaan. De inzet van de brandweer was nagenoeg niet nodig.

Reeuwijk – Later op de avond werden de politie en ambulancedienst nog naar de A12 bij Reeuwijk gestuurd voor een incident op de snelweg. Ter plaatse had nabij Shell station De Andel een automobilist de hulpdiensten gewaarschuwd omdat zij onwel raakte / dreigde te raken. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over het slachtoffer, de politie over haar kinderen.

Alphen aan den Rijn – Deze nacht werd ook de brandweer van Alphen aan den Rijn gealarmeerd, deze moesten gaan naar de Sportlaan in Alphen in verband met een buitenbrand. Ter plaatse stond een picknicktafel volledig in brand. Na het blussen van deze brand werd duidelijk dat de picknicktafel total loss verklaard moest worden.

Naast de buitenbranden in Gouda en Alphen, kwamen er ook nog meldingen van buitenbranden aan de Burgsteeg in Leiden en de Cortenhoeve in Bodegraven, hier ontbreekt verdere informatie van.

Omdat het hier om relatief kleine incidenten gaat, zijn deze samengevoegd in één item.

Foto’s: Rens de Haan & Robin Schouten

Containerbrand Stadspolderstraat Gouda:

AAA Buitenbrand Gouda (1) [112HM] AAA Buitenbrand Gouda (2) [112HM]

Onwelwording A12 Reeuwijk (+ Hoofdfoto):

AAA Onwel A12 (1) [112HM]AAA-Onwel-A12-2-112HM-1

Buitenbrand Sportlaan Alphen aan den Rijn:

B1 B2

Cookievoorkeuren wijzigen