Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (5)Nieuw Vennep, 6 april 2014

De hulpdiensten uit zowel de regio Kennemerland als uit Hollands Midden werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A4 bij Nieuw Vennep. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen.

Ter plaatse bleek een automobilist met zijn voertuig half in het gras te zijn gekomen. Toen hij dit corrigeerde, raakte hij de macht over het stuur kwijt, en sloeg over de kop. Wonder boven wonder kon de bestuurder zijn voertuig zelf verlaten en bleek hij niet gewond. De meeste hulpdiensten konden onverrichter zaken retour.

De auto liep wel flinke schade op en is afgevoerd door een berger.

Foto’s: Daniël van Straeten

Eerste onderstaande foto: Brandweer Roelofarendsveen

Ongeval A4Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (2) Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (3) Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (4) Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (6)Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (1)

 

Cookievoorkeuren wijzigen