Ongeval Nieuwveenseweg (1)Zevenhoven / Nieuwkoop, 5 april 2014

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval tussen twee voertuigen aan de Nieuwveenseweg in Zevenhoven. Ter plaatse bleek het te zijn op de weg tussen Zevenhoven en Nieuwkoop en had er een aanrijding plaats gevonden tussen een motor en een brommobiel.

Hoewel er twee ambulances ter plaatse kwamen, hoefde er uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis. De motorrijder is ter plaatse geholpen aan zijn verwondingen maar zag een ritje met de ambulance niet zitten. De brandweer is later nog ter plaatse geweest voor het reinigen van het wegdek. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend en zal worden onderzocht.

Foto’s: Toon van der Poel

Ongeval Nieuwveenseweg (2) Ongeval Nieuwveenseweg (3) Ongeval Nieuwveenseweg (4) Ongeval Nieuwveenseweg (5)

Cookievoorkeuren wijzigen