IMG_1541

Gouda, 5 april 2014

Ambulance en politie werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Burg. Jamessingel met de Rijsselseweg in Gouda. Hier was een fietser in botsing gekomen met een auto.

De fietser was bij deze botsing hard op de vooruit en motorkap geslagen en lag aan de andere zijde van de auto op straat. Het personeel van de ambulance heeft het slachtoffer nagekeken in de ambulance voor zijn verwondingen.

Ook de Verkeers Ongeval Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om het een en ander in beeld te brengen. Ter plaatse is door wegwerkzaamheden een zeer onoverzichtelijke verkeerssituatie wat mogelijk zowel de fietser als de bestuurder van de auto parten heeft gespeeld bij deze aanrijding.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_1542 IMG_1543 IMG_1544 IMG_1545 IMG_1546

Cookievoorkeuren wijzigen