Achtervolging Gouda (1)Gouda, 5 april 2014

Deze middag heeft er een korte achtervolging plaats gevonden die geindigd is op de Voorwillenseweg in Gouda. Volgens getuigen kwamen twee jongens op een motorscooter, die achtervolgd werden door de politie, in botsing met een politiemotor.

Niemand raakte gewond en de politie heeft ten minste één verdachte kunnen aanhouden.

Meer informatie ontbreekt en volgt mogelijk later.

Foto: Sjaak Verbree & Darinca Gerritsen

Achtervolging Achtervolging Gouda (2) Achtervolging Gouda (3) Achtervolging Gouda (4) Achtervolging Gouda (5) Achtervolging Gouda (6) Achtervolging Gouda (7) Achtervolging Gouda (8) Achtervolging Gouda (9) Achtervolging Gouda (10) Achtervolging Gouda (11) Achtervolging Gouda (12) Achtervolging Gouda (13) Achtervolging Gouda (14) Achtervolging Gouda (15) Achtervolging Gouda (16) Achtervolging Gouda (17)

 

Cookievoorkeuren wijzigen