Voertuig te water Oostkanaalweg Ter Aar (6)Ter Aar, 4 aparil 2014

Omstreeks half vier vrijdagmorgen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Oostkanaalweg – N460 bij Ter Aar. Ter plaatse bleek de auto geheel onder water te zijn verdwenen maar was de inzittende zelf uit zijn voertuig gekomen. Hij raakte bij het ongeval niet gewond.

Omdat de berger de hulp nodig hadden van de brandweer bij het bergen van het voertuig, werd deze uit gesteld door later deze morgen. Omstreeks half negen werden de duikers van brandweer Ter Aar ter plaatse gevraagd ter assistentie van de berger.

Met behulp van de duikers kon het voertuig al snel worden geborgen.

Foto’s: Dimitri Wisker & Patrick

Voertuig te water Oostkanaalweg Ter Aar (1) Voertuig te water Oostkanaalweg Ter Aar (2) Voertuig te water Oostkanaalweg Ter Aar (3) Voertuig te water Oostkanaalweg Ter Aar (4) Voertuig te water Oostkanaalweg Ter Aar (5) Voertuig te water Oostkanaalweg Ter Aar (7) Voertuig te water Oostkanaalweg Ter Aar (8)

Cookievoorkeuren wijzigen