Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (1)

Hazerswoude Dorp, 4 april 2014

Politie, ambulancedienst, een traumahelikopter en de brandweer werden deze middag allen gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de kruising van de Galgweg en de Gemeneweg – N209 in Hazerswoude Dorp. Al snel bleek dat van beknelling geen sprake was en dat de brandweer niet ter plaatse hoefde te komen.

Bij het oversteken naar de Galgweg is een fietser geschept door een vrachtwagen. De man raakte na de aanrijding ernstig gewond en is onder begeleiding van een trauma arts afgevoerd naar het ziekenhuis. De VOA kwam ter plaatse voor onderzoek naar het ongeval. Ten tijden van het ongeval en het ongevalsonderzoek heeft men flinke vertraging opgelopen op en rondom deze wegen.

Foto’s: Toon van der Poel

Ongeval Gemeneweg N209 HZD (1) Ongeval Gemeneweg N209 HZD (2)Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (2) Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (3) Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (4) Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (5)

Cookievoorkeuren wijzigen