aaaDSC_0199

Zevenhuizen, 4 april 2014

Aan het eind van de  middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Rottekade in Zevenhuizen. Ter plekke bleek een fietser in aanraking te zijn gekomen met een auto met caravan, waarna de fietser hard ten val en in de naast de weg gelegen sloot terecht kwam.

De bestuurder van de auto met caravan  moest uitwijken voor een tegemoet komende scooter.  Helaas zag hij daarbij over het hoofd dat hij op dat moment een fietser aan het inhalen was. Deze onfortuinlijke fietser werd door de caravan geraakt en kwam , zoals gezegd, in de sloot naast de weg terecht. De bestuurder van de de auto heeft mogelijk op dat moment niets van het ongeluk gemerkt en maakte in de eerste instantie geen aanstalten om te stoppen. Pas na ingrijpen van de bestuurder van de scooter zette hij zijn combinatie aan de kant. De fietser is door omwonenden uit het water gehaald, waar hij inmiddels bijna volledig in was verdwenen.  Ook zijn tweewieler is door omstanders op het droge geholpen. De man is met aanzienlijke verwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Sylvia van Straalen


aaaDSC_0221 aaaDSC_0226 aaaDSC_0232 aaaDSC_0256

 

Cookievoorkeuren wijzigen