1 Brand ROC Leiden (4)Leiden, 3 april 2014

In eerste instantie rukte de brandweer deze morgen uit voor een OMS melding bij het ROC aan het Bètaplein in Leiden. Al snel bleek dat er daadwerkelijk brand was, waarna werd opgeschaald naar middelbrand.

Direct begon de school met ontruimen. De brandweer had het vuur, waar behoorlijk wat rook bij vrijkwam, al snel onder controle. De leerlingen mochten niet veel later rustig aan hun plekken in de school weer opzoeken.

De brand woedde in het isolatiemateriaal van een dakterras. Leerlingen spraken over een sigaret welke de oorzaak van de brand zou zijn.

Foto’s: Toon van der Poel, Ingezonden & Twitter.

1 Brand ROC Leiden (1) 1 Brand ROC Leiden (2) 1 Brand ROC Leiden (3) 1 Brand ROC Leiden (5) 1 Brand ROC Leiden (6) 1 Brand ROC Leiden (7) 1 Brand ROC Leiden (8) 1 Brand ROC Leiden (9) 1 Brand ROC Leiden (10) 1 Brand ROC Leiden (11) 1 Brand ROC Leiden (12)

 

Cookievoorkeuren wijzigen