Ongeval APN (1)Alphen aan den Rijn, 2 april 2014

Net als vanmorgen gebeurde er een ongeval op de kruising van de Eisenhowerlaan en de Burgermeester Bruins Slotsingel in Alphen aan den Rijn. Ditmaal betrof het een eenzijdig ongeval, een automobilist had zich vergist in de rijbaan en wilde door de verhoogde middenberm weer naar de juiste weghelft rijden, dit plan liep in de uitvoering alleen iets anders dan gedacht.

De bestuurder zag daarbij een reclamebord over het hoofd waar hij met flinke snelheid tegenaan reed, na de klap kwam de auto direct tot stilstand. Door het reclamebord en de vele glasscherven die van het reclame bord afkwamen was de Eisenhowerlaan vanaf de Burgermeester Bruins Slotsingel tot aan de Hoorn afgesloten in de richting van het centrum.

Een berger heeft de auto en het reclamebord opgehaald, de bestuurder is door de politie meegenomen naar het bureau.

Foto’s + Tekst: Josh Walet Ongeval APN (2) Ongeval APN (3) Ongeval APN (4)

Cookievoorkeuren wijzigen