Ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk (1)Nieuwerkerk aan den IJssel, 1 april 2014

De hulpdiensten werden deze morgen naar de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel gestuurd voor een ongeval tussen een auto en een fietser. Ter plaatse bleek het te gaan om een meisje van vier wat op een oversteekplaats werd aangereden.

De situatie daar is gevaarlijk en mogelijk door de hekjes heeft de automobilist het meisjes niet gezien. Volgens ooggetuige schrok de vader zo enorm van de aanrijding dat hij hard op de ruit sloeg. De schade aan de ruit is hier dan ook door veroorzaakt. Het meisje, wat in eerste instantie een hard val heeft gemaakt kwam er wonder boven wonder zonder verwondingen vanaf. Van de ambulancedienst heeft zij een mooie beer gehad. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

De ouders van het meisje hebben na overleg toestemming gegeven voor het openbaar maken van de foto’s met het gezicht van het meisje er op.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk (2) Ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk (3) Ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk (4) Ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk (5) Ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk (6) Ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk (7) Ongeval op de Kerklaan in Nieuwerkerk (8)

Cookievoorkeuren wijzigen