Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (2)Gouda, 1 april 2014

Twee ambulances en een traumahelikopter werden vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Roos van Dekemastraat in Gouda. Ook de politie ging met enkele eenheden ter plaatse.

Eenmaal op plaats van het incident bleek al snel dat het slachtoffer reeds was overleden waarna de inzet van de traumaheli werd gecanceld. Ook de tweede ambulance kon bij het ter plaatse komen, vrijwel direct weer vertrekken.

Niet veel later verscheen de technische recherche met twee busjes, deze hebben een onderzoek ingesteld in de woning en het trappenhuis van het appartementencomplex. De politie kon vanavond alleen bevestigen dat het om een mogelijk onnatuurlijk overlijden van een persoon ging. Meer informatie daarover volgt mogelijk later.

Foto’s: Rens de Haan

Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (1) Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (3) Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (4) Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (5)

Cookievoorkeuren wijzigen