IMG_1536

Gouda, 1 april 2014

De politie in Gouda had vandaag weer eens een ontmanteling van een hennepkwekerij op de agenda staan. Op de Vredebest in Gouda werd in een leegstaand pand apparatuur aangetroffen voor een hennepkwekerij.

In de voormalige snackbar aan de Vredebest werd een complete inrichting voor hennepteelt aangetroffen. Of er ook hennepplanten zijn aangetroffen is niet helemaal duidelijk. Wel is de politie een groot gedeelte van de dag bezig geweest met het ontmantelen van alle aanwezige apparatuur. De verhuurder, een grote project ontwikkelaar, was niet op de hoogte van het misbruik door de huurder van het pand. Nadat alle apparatuur was verwijderd is er door een slotenmaker nieuwe sloten op de deuren geplaatst. Het is niet bekend of er bij deze ontmanteling aanhoudingen zijn verricht.

 

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_1539
IMG_1535
IMG_1534 

Cookievoorkeuren wijzigen