Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (1)

Waddinxveen, 1 april 2014

De politie en Rijkswaterstaat werden deze morgen naar de A12 bij Waddinxveen gestuurd voor een ongeval tussen drie personenauto’s. Ter plaatse bleek even na oprit Gouda in de richting van Den Haag een ongeval te zijn gebeurd tussen twee BMW’s en een Tesla model S .

Er deed zich geen persoonlijk letsel voor, wel hadden de voertuigen flinke schade. Terwijl de bergers bezig waren met de afhandeling van het ongeval was er ineens een klap te horen, dit betrof een tweede aanrijding die op exact de zelfde plek plaats vond als de eerste. Ook die twee auto’s zijn naar de kant gereden waarna de schade werd bekeken. Deze viel mee waarna de auto’s van de tweede aanrijding zijn doorgereden naar een parkeerplaats. Twee auto’s zijn uiteindelijk afgevoerd waarna na wat opruimwerk de A12 weer kon worden vrijgegeven.

Foto’s: Rens de Haan

Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (2) Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (3) Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (4) Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (5) Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (6) Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (7) Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (11) Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (14)

Op onderstaande foto is te zien hoe een Volkswagen & Volvo uitwijken
voor het tweede ongeval waarbij de Skoda rechts in beeld bij betrokken is.

Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (8)

Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (9)

Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (10)

Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (13)

Ongevallen op de A12 bij Waddinxveen (12)

Cookievoorkeuren wijzigen