Cabauwsekade LPK (1)

Lopik, 31 maart 2014

Op maandagochtend werden er twee ambulances, één van Utrecht en één van Hollands-Midden, opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Cabauwsekade in Lopik. Even later werd ook de traumahelikopter opgeroepen.

De arts en ambulancepersoneel hebben zich ontfermd over de persoon. Deze is daarna met spoed naar het UMC overgebracht. De helikopter is ook daarheen gevlogen om later weer de arts op te halen. Wat er precies aan de hand was, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Cabauwsekade LPK (2) Cabauwsekade LPK (3) Cabauwsekade LPK (4) Cabauwsekade LPK (5) Cabauwsekade LPK (6) Cabauwsekade LPK (7) Cabauwsekade LPK (8) Cabauwsekade LPK (9) Cabauwsekade LPK (10) Cabauwsekade LPK (11) Cabauwsekade LPK (12) Cabauwsekade LPK (13)

Cookievoorkeuren wijzigen