1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (10)Bodegraven, 31 maart 2014

De brandweer werd vanavond naar de Leidsche Poort in kruising met de Buitenkerk in Bodegraven gestuurd voor een gaslucht in een portiek van een flat. Ter plaatse heeft de brandweer direct een onderzoek ingesteld op de begane grond.

Al snel kon men tot de conclusie komen dat er geen gas gemeten werd en dat de lucht dus geen gas betrof. De brandweer heeft na enige tijd onderzoek kunnen vaststellen dat het niet om een gevaarlijke stof ging maar dat men eerder dacht aan een rioollucht.

Toen bleek dat er geen gevaar bestond kon de brandweer retour kazerne. Wat er aan de lucht gedaan kan worden is nog onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (1) 1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (2) 1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (3) 1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (4) 1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (5) 1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (6) 1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (7) 1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (8) 1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (9) 1 Gaslucht Leidsche Poort Bodegraven (11)

Cookievoorkeuren wijzigen