Voorhout, 30 maart 2014

Een fietsende toerist is vanmiddag zwaargewond geraakt nadat deze was aangereden door een motorrijder. De vrouw stak opeens de weg over, waardoor de motorrijder haar niet meer kon ontwijken. De fiets is enkele meters door de lucht gevlogen en vervolgens in de bosjes beland. De vrouw raakte hierdoor ernstig gewond. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse, de politie zette de weg af.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst lang behandeld, waarna ze uiteindelijk de vrouw hebben gestabiliseerd en op de brancard hebben gelegd. De politie heeft de gegevens van beide partijen genoteerd. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van dit ongeval.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen