IMG_1511

Gouda, 30 maart 2014

Aan het begin van de middag werden drie ambulance’s en de Officier van Dienst – Geneeskunde opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Ter plaatse was een auto tegen een boom aangereden.

Alle drie de  inzittenden van het voertuig werden in de ter plaatse gekomen ambulances opgevangen en afgevoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Mogelijk is de bestuurder van de auto onwel geworden waarna de auto van de weg raakte en tegen de boom botste. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om de toedracht van het ongeval in kaart te brengen.

Gedurende het onderzoek was de Bodegraafsestraatweg afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. De berger heeft uiteindelijk het voertuig geborgen. Hoe ernstig de verwondingen van de slachtoffers zijn is niet bekend bij ons.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_1514 IMG_1516 IMG_1517IMG_1518 IMG_1519 IMG_1525 IMG_1528

Cookievoorkeuren wijzigen