Slaapkamerbrand Boskoop (7)Boskoop, 29 maart 2014

De brandweer van Boskoop en die van Alphen aan den Rijn werd vanavond gealarmeerd voor een woningbrand aan de Barendstraat in Boskoop. Ter plaatse kwam er behoorlijk veel rook vrij uit een woning van een appartementencomplex.

De brandweer heeft direct een binnen aanval gedaan en kon op die manier de brand al snel onder controle krijgen. De brand bleek te woedden in een slaapkamer. De brandende delen werden uit het raam gegooid en nageblust. De ramen van de woning werden vervolgen open gezet om te kunnen ventileren. De slaapkamer was compleet zwart.

De verzekering zal zich verder bezig houden met de schade van de woning.

Foto’s: Rens de HaanSlaapkamerbrand Boskoop (1) Slaapkamerbrand Boskoop (2) Slaapkamerbrand Boskoop (3) Slaapkamerbrand Boskoop (4) Slaapkamerbrand Boskoop (5) Slaapkamerbrand Boskoop (6)Slaapkamerbrand Boskoop (8) Slaapkamerbrand Boskoop (9) Slaapkamerbrand Boskoop (10)

Cookievoorkeuren wijzigen