Schennispleger (2)

Voorschoten, 29 maart 2014

De politie en recherche zijn deze middag flink op zoek geweest naar een schennispleger maar ook naar zijn slachtoffer. Een groepje spelende kinderen was getuige van het voorval waarbij de man een meisje lastig viel.

De laatste tijd zijn er meer meldingen binnen gekomen van de schennispleger, het zou gaan om een blanke man die op zijn mountainbike door het park fietst.

De politie nam deze nieuwe melding zeer serieus, de speelplaats werd direct afgezet. Maar ondanks een uitgebreide zoekactie, waarbij onder meer een helikopter is ingezet voor overzichtsfoto’s van het  gebied, is noch de man noch het meisje gevonden.

Foto’s: Toon van der Poel

Schennispleger (1)Schennispleger (3) Schennispleger (4) Schennispleger (5)

Cookievoorkeuren wijzigen