aaaDSC_1970

Zevenhuizen 29 maart 2104

Deze zaterdagmiddag werden de hulpdiensten vanuit Hollands Midden en Haaglanden massaal opgeroepen naar een ongeval op de A12 tussen Zevenhuizen en Bleiswijk in de richting van Gouda. Volgens de eerste meldingen zou er sprake zijn van een eventuele beknelling en zou er een voertuig op het dak liggen.

Ter plaatse aangekomen bleek het een auto te betreffen die op de zijkant op de weg lag. In ieder geval één inzittenden is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De opgeroepen traumahelikopter bleek, vermoedelijk door een technisch defect, niet in staat om op te stijgen en landde weer op de plek waar hij stond. Dit was op de A20 bij Rotterdam.  Het voertuig van de onfortuinlijke bestuurder is afgevoerd door een berger.

Foto’s : Sylvia van Straalen

aaaDSC_1964 aaaDSC_1975 aaaDSC_1978 aaaDSC_2014

 

Cookievoorkeuren wijzigen