Noordwijkerhout, 29 maart 2014

Op de afrit N206, ‘S-Gravendamseweg, en de oprit N206 kregen verschillende automobilisten de schrik van hun leven. Zaterdagmiddag reed een dronken automobilist met een enorme gang de afrit van de N206 af, reed over een vluchtheuvel, waardoor een paal sneuvelde, en reed vervolgens hard de bosjes in. Omstanders schoten de automobilist ten hulp.

De ambulancedienst is een tijd bezig geweest met het stabiliseren van de man, maar uiteindelijk kon de man in de ambulance worden gereden. De man werd uiteindelijk onder spoedbegeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht. De politie trof in de auto een enorme dranklucht aan, en 2 wijnflessen waarvan uit minimaal 1 al gedronken was. Een berger heeft de auto uit de bosjes getrokken en meegenomen naar Roelofarendsveen. De auto kan als total-loss worden beschouwd. De oprit naar de N206 was tijdens dit ongeval gestremd.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen