Voertuig te water N11 (9)Alphen aan den Rijn, 25 maart 2014

Vanavond werden de hulpdiensten naar de N11 bij Alphen aan den Rijn gestuurd voor een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto werd aangetikt door de vrachtwagen waarna deze door de middenberm heen reed, twee banen over stak, nog eens 30 meter door de berm reed en vervolgens in het water tot stilstand kwam.

Eén persoon is nagekeken in de ambulance. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval. Een berger heeft de auto afgesleept, de vrachtwagen had nauwelijks schade.

Mobiele foto’s: Patrick

Voertuig te water N11 (1) Voertuig te water N11 (2) Voertuig te water N11 (3) Voertuig te water N11 (4) Voertuig te water N11 (5) Voertuig te water N11 (6) Voertuig te water N11 (7) Voertuig te water N11 (8)

Cookievoorkeuren wijzigen