Schoorsteenbrand Waterschapsweg Nieuwerkerk aan den IJssel (4)Nieuwerkerk aan den IJssel, 25 maart 2014

Aan het einde van de middag werd de brandweer van Gouda en die van Nieuwerkerk aan den IJssel gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Waterschapsweg in Nieuwerkerk.

Ter plaatse kon de brandweer van Nieuwerkerk het voorbereidend werk al doen en zorgde men er voor dat de brand al zo goed als gedoofd was. De autoladder van brandweer Gouda heeft vervolgens nog kunnen assisteren bij het vegen van de schoorsteen. Nadat ook deze klus bleek geklaard, kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Schoorsteenbrand Waterschapsweg Nieuwerkerk aan den IJssel (1) Schoorsteenbrand Waterschapsweg Nieuwerkerk aan den IJssel (2) Schoorsteenbrand Waterschapsweg Nieuwerkerk aan den IJssel (3) Schoorsteenbrand Waterschapsweg Nieuwerkerk aan den IJssel (5) Schoorsteenbrand Waterschapsweg Nieuwerkerk aan den IJssel (6)

Cookievoorkeuren wijzigen