Bekn. A4 Nieuw Vennep (6)Nieuw Vennep, 23 maart 2014

De hulpdiensten werden aan het begin van de middag gealarmeerd voor een ongeval waarbij een voertuig te water was geraakt op de A4 bij Nieuw Vennep. Ook Hollands Midden werd ter assistentie gevraagd waarna de brandweer van Roelofarendsveen ter plaatse kwam.

Eenmaal op de plaats van het incident bleek een bestuurder de macht over het stuur van zijn voertuig kwijt te zijn geraakt waarna hij op een regelkast van Rijkswaterstaat botste. Dit ging zo hard, dat de kast afbrak en in het water terecht kwam. Het voertuig kwam op de weg tot stilstand.

Meerdere ambulances kwamen ter plaatse en uiteindelijk zijn alle vier de inzittenden afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Marco Carels

Bekn. A4 Nieuw Vennep (2) Bekn. A4 Nieuw Vennep (3) Bekn. A4 Nieuw Vennep (4) Bekn. A4 Nieuw Vennep (5) Bekn. A4 Nieuw Vennep (7) Bekn. A4 Nieuw Vennep (8) Bekn. A4 Nieuw Vennep (9) Bekn. A4 Nieuw Vennep (10) Bekn. A4 Nieuw Vennep (11) Bekn. A4 Nieuw Vennep (12) Bekn. A4 Nieuw Vennep (13)

Cookievoorkeuren wijzigen