Noordwijk, 23 maart 2014

Vanmiddag zette de politie de al deels afgezette Koningin Wilhelmina Boulevard nog eens extra af omdat er mogelijk een verdacht pakketje in een prullenbak zou zijn gegooid. Minimaal 7 politiewagens, een stel bikers en een politiehelikopter kwamen om het te bekijken. Ook kwamen er meerdere mensen om de desbetreffende prullenbak te onderzoeken.

De personen die de prullenbak kwamen onderzoeken waren snel ter plaatse en begonnen met het onderzoeken van de prullenbak. Nadat de prullenbak van binnen en van buiten volledig was onderzocht, kon het gebied weer vrij worden gegeven omdat er niets verdachts in de prullenbak lag. De melder had dit blijkbaar fout gezien, maar wel gemeld. Als dit niet was gemeld, en het pakketje zou een explosief zijn geweest, had het slecht afgelopen. Ziet u iets verdacht? Bel dan altijd 112!

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen