Noordwijk, 23 maart 2014

In de parkeergarage van de Vomar in Noordwijk heeft vanmiddag een brand gewoed. Omdat de brand veel rook produceerde en omdat het onbekend was wat er in de brand stond hebben de brandweer al snel opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer ging de brand met twee hogedrukstralen naar binnen om de brand te bestrijden. Snel was de brand gevonden en werd de brand geblust. De brand was na enkele minuten brand meester. Nadat de brandweer de parkeergarage geventileerd had konden deze retour. Uiteindelijk werd duidelijk dat er een vuilnisbak in de brand had gestaan. Omdat de politie vermoed dat het brandstichting is vragen ze of getuigen zich willen melden van 0900-8844.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen