Brand Herenstraat Leiden (2)Leiden, 22 maart 2014

De brandweer werd deze nacht gealarmeerd voor een brand in een woning. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand. Ter plaatse bleek een vaatwasmachine in brand te zijn gevlogen. Omdat de rookmelders afgingen werden de bewoners gewaarschuwd, anders had dit bij voorbaat al slecht kunnen aflopen.

Drie inwoners werden nagekeken in de ambulance en uiteindelijk werd één persoon ter controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De brand was relatief snel onder controle maar liet weer een flinke schade achter.

De bewoners van deze woning treffen het echter zeker niet. Dit was namelijk niet de eerste keer brand in hun woning, op 22 juni vorig jaar brandde de slaapkamer van dezelfde woning al af waarna eveneens flinke schade ontstond.

Foto’s: Toon van der Poel

Brand Herenstraat Leiden (1) Brand Herenstraat Leiden (3) Brand Herenstraat Leiden (4) Brand Herenstraat Leiden (5)

Cookievoorkeuren wijzigen