1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (9)Reeuwijk, 22 maart 2014

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een brand in een seniorenflat aan de Kaarde in Reeuwijk. Ter plaatse was de rookontwikkeling van de derde verdieping al zichtbaar. Direct is begonnen met het evacueren van de hele derde verdieping.

De brandweer wist al snel de woning te vinden waar de brand woedde en kwam er achter dat het om een in brand gevlogen broodrooster ging. Al met al een kleine brand maar met veel rook. De woning en de hele derde verdieping stonden vol met rook. De brandweer heeft twee hogedrukventilatoren naar boven gehaald welke de rook moesten verdrijven. Toen de rook geheel weg was konden bewoners rustig aan terug naar hun woning. Niemand raakten gewond bij de brand. Wel is er een bewusteloze kat van de verstikkingsdood gered.

Foto’s: Rens de Haan

1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (1) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (2) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (3) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (5) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (6) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (7) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (8) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (10) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (11) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (12) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (13) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (14) 1 Brand in seniorenflat Reeuwijk_Rens de Haan (15)

 

Cookievoorkeuren wijzigen