1 Brand in school Reeuwijk (4)Reeuwijk, 21 maart 2014

De brandweer en politie werden vanavond gealarmeerd voor een brand in een school aan de Hooiweide in Reeuwijk. De schoonmaakster had een brandlucht geroken en ook het brandalarm was afgegaan.

De brandweermensen van Reeuwijk zijn een zoektocht gestart en hebben daarbij onder andere diverse meetapparatuur ingezet. Na een flinke zoektocht kon het euvel worden gevonden; een vaatwasmachine (ook wel een “wasmachine voor de vaat” genoemd) had kortsluiting gekregen waarna het was gaan smeulen. De brandweer heeft de vaatwasmachine gedemonteerd waarna men retour kazerne kon.

Foto’s: Rens de Haan

Foto’s vaatwasmachine: Brandweer Reeuwijk

1 Brand in school Reeuwijk (1) 1 Brand in school Reeuwijk (2) 1 Brand in school Reeuwijk (3) 1 Brand in school Reeuwijk (5) 1 Brand in school Reeuwijk (6)Brand Hooiweide Reeuwijk (1) Brand Hooiweide Reeuwijk (2)

 

Cookievoorkeuren wijzigen