1 Gaslekkage Gloriantplantsoen Gouda (5)Gouda, 21 maart 2014

De hulpdiensten werden vanavond naar het Gloriantplantsoen in Gouda gestuurd voor een gaslekkage. Ter plaatse was een sterke gaslucht te ruiken. Wel moest er eerst even gezocht worden waar het lek zich dan wel bevond.

Al snel kon op een grasveldje achter een flat het lek worden ontdekt. Het gras was deze dag gemaaid en mogelijk is daarbij een dopje losgeraakt. De brandweer heeft het lek tijdelijk kunnen dichten in afwachting van Joulz. Wanneer deze ter plaatse kwam kon het lek al snel geheel gedicht worden. Alle hulpdiensten konden retour.

Foto’s: Rens de Haan

1 Gaslekkage Gloriantplantsoen Gouda (1) 1 Gaslekkage Gloriantplantsoen Gouda (2) 1 Gaslekkage Gloriantplantsoen Gouda (3) 1 Gaslekkage Gloriantplantsoen Gouda (4) 1 Gaslekkage Gloriantplantsoen Gouda (6) 1 Gaslekkage Gloriantplantsoen Gouda (7) 1 Gaslekkage Gloriantplantsoen Gouda (8)

Cookievoorkeuren wijzigen