Ongeval NAY (6)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 21 maart 2014

Om 18:30 op vrijdagavond werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Parallelweg Noord in Nieuwerkerk a/d IJssel. Ook de brandweer werd opgeroepen voor een voertuigbrand bij dit incident.

Er bleek in een onoverzichtelijke bocht een frontale aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Van brand bleek geen sprake maar wel liepen de voertuigen flinke schade op. Vast staat dat in ieder geval één van de voertuigen niet genoeg rechts heeft gehouden. De VOA is ter plaatse gekomen voor verder onderzoek. Onder andere de op dat moment laagstaande zon kan er voor hebben gezorgd dat één van de bestuurders de ander niet zag.

De bestuurder van de volkswagen bus is lange tijd in de ambulance behandeld maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelauto raakte niet gewond en werd door een bekende opgehaald. Nadat de politie klaar was het het onderzoek konden de voertuigen geborgen worden en de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval NAY (1) Ongeval NAY (2) Ongeval NAY (3) Ongeval NAY (4) Ongeval NAY (5) Ongeval NAY (7) Ongeval NAY (8) Ongeval NAY (9) Ongeval NAY (10) Ongeval NAY (11)

Cookievoorkeuren wijzigen