Schoorsteenbrand BDN (7)Bodegraven, 19 maart 2014

De brandweer en politie werden vanavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan het Hollandshof in Bodegraven. Ter plaatse waren wat vonken en rook zichtbaar. De brandweer heeft het vuur in de open haard direct gedoofd en de schoorsteen dicht gezet.

Omdat de autoladder niet op de plek van het incident kon komen, werd een ladder neer gezet waarna dankbaar gebruik werd gemaakt van de dakkapel. Vanaf daar werd met de ramoneur de schoorsteen leeg gemaakt. Toen dit eenmaal gedaan was kon men retour kazerne.

Foto’s: Pieter Louw & Rens de Haan

Schoorsteenbrand BDN (1) Schoorsteenbrand BDN (2) Schoorsteenbrand BDN (3) Schoorsteenbrand BDN (4) Schoorsteenbrand BDN (5) Schoorsteenbrand BDN (6) Schoorsteenbrand BDN (8) Schoorsteenbrand BDN (9) Schoorsteenbrand BDN (13) Schoorsteenbrand BDN (14) Schoorsteenbrand BDN (15)

Cookievoorkeuren wijzigen