1 Ongeval Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (5)Gouda, 19 maart 2014

De hulpdiensten werden deze middag gealarmeerd voor een ongeval op de Nieuwe Gouwe Oost Zijde in Gouda. Ter plaatse bleken voor het verkeerslicht twee auto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen.

De voorste auto stond voor het verkeerslicht stil, toen de tweede auto er achterop botste. Voor in ieder geval één persoon is de ambulance ter plaatse gekomen, hij had een flinke hoofdwond. De politie heeft het ongeval in onderzoek. In ieder geval de achterste auto moet worden afgevoerd door een berger.

Foto’s: Rens de Haan

1 Ongeval Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (1) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (2) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (3) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (4) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (6) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (7) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (8) 1 Ongeval Nieuwe Gouwe O.Z. Gouda (9)

Cookievoorkeuren wijzigen