Ongeval Bergambacht (6)Bergambacht, 18 maart 2014

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg N207 bij Bergambacht. Ter plaatse bleken er wegwerkzaamheden te zijn waardoor er verkeersregelaars het verkeer omstebeurten liet rijden. Nadat een auto moest stoppen en de auto er achter dat niet doorhad, ontstond er een aanrijding.

De bestuurster van het achterste voertuig is door de ambulancedienst uit de auto gehaald en afgevoerd naar het ziekenhuis. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. De politie heeft de zaak verder in behandeling.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Bergambacht (2) Ongeval Bergambacht (3) Ongeval Bergambacht (4) Ongeval Bergambacht (5) Ongeval Bergambacht (7) Ongeval Bergambacht (8) Ongeval Bergambacht (9) Ongeval Bergambacht (10) Ongeval Bergambacht (11)

 

Cookievoorkeuren wijzigen