1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (8)Waddinxveen, 18 maart 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Beijerincklaan in kruising met de Zuidplaslaan in Waddinxveen. Ter plaatse bleek een auto welke rechtdoor reed op de Beijerincklaan, op een auto te zijn gebotst die in tegenovergestelde richting linksaf sloeg richting de Zuidplaslaan.

De ambulancedienst kwam ter plaatse en is langere tijd bezig geweest met één van de inzittenden, en oudere vrouw. Of deze uiteindelijk is afgevoerd naar het ziekenhuis is onbekend. Een berger kwam ter plaatse voor de voertuigen. De politie heeft de zaak in onderzoek,

Foto’s: Rens de Haan

1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (1) 1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (2) 1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (3) 1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (4) 1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (5) 1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (6) 1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (7)  1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (9) 1 Ongeval Beijerincklaan Waddinxveen (10)

Cookievoorkeuren wijzigen