Mozartlaan_05

Waddinxveen, 16 maart 2014

Net na 12 uur vanmiddag werden brandweer en politie opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Mozartlaan te Waddinxveen.

Er was ter hoogte van de schoorsteenpijp brand in het dak ontstaan. Deze was gelukkig snel onder controle. Er moesten wel een aantal dakpannen verwijderd worden. Om brand in het dak van de buren uit te sluiten moest de brandweer een ruit van de voordeur in slaan om het pand binnen te kunnen. De bewoners waren op dat moment niet thuis.
Na de nodige controles uitgevoerd te hebben kon de brandweer inpakken. Salvage kwam ter plaatse om de schade op te nemen. Ook een ambulance kwam nog zonder spoed naar de Mozartlaan maar onbekend of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt.

Foto’s: Wim Slagers

Mozartlaan_01

Mozartlaan_02

Mozartlaan_03

Mozartlaan_04

Mozartlaan_06

Mozartlaan_07

Mozartlaan_08

Mozartlaan_09

Mozartlaan_10

Mozartlaan_11

Mozartlaan_12

Mozartlaan_13

Mozartlaan_14

Mozartlaan_15

Cookievoorkeuren wijzigen